Film i TV

PROMIJENIO PLOČU! Taki se PREDOMISLIO oko podrške Maji! IZNENADIO SVE svojim novim stavom!

Slađana Lazić danas proslavlja svoj rođendan na velelepnom imanju u Šimanovcima, a povodom njene proslave pristigao je i poklon Radomira Takija Marinkovića, oca Maje Marinković…

Radomir Marinkiović Taki - Screenshot

Slađana Lazić danas proslavlja svoj rođendan na velelepnom imanju u Šimanovcima, a povodom njene proslave pristigao je i poklon Radomira Takija Marinkovića, oca Maje Marinković, koji je jednim gestom podržao njenu vezu sa Bilalom Brajlovićem.

Naime, na adresu Bijele kuće pristigli su pokloni za slavljenicu, a među njima bio je i Takijev znak pažnje, koji je svojoj mezimici i njenom izabraniku poslao dva plišana medvedića, kao i Majino omiljeno energetsko piće i pivo za svog “novog zeta”.

Ovim potezom Taki je očigledno podržao Majinu vezu sa Brajlovićem, a kako će golupčići reagovati kada budu ugledali poklone, ostaje da vidimo, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh