Film i TV

“KREĆE LJUBOMORA I PROBLEMI!” Maja RAZOTKRIVENA – Otkrila zašto KRIJE EMOCIJE prema Bilalu: Svi su je PROVALILI

“Ima tu nečega, ne bi ona sa njim bila bezveze, ali opet nešto fali.”

Maja Marinković i Bilal Brajlović - srbija danas

Na samom startu emisije “Pitanja gledalaca”, Ivana Šopić, pročitala je prvo pitanje za Maju Marinković, piše Srbija danas.

– Gledaoci su primijetili da kriješ osjećanja, do kada ćeš da se suzdržavaš? – glasilo je pitanje.

– Ima istine u tome, mislim da bolje funkcionišem bolje kada se ne dajem sto posto. Ako se emocija razvije, razvije, ako ne, još bolje. Svi znaju kako se ja ponašam u ljubavnim odnosima. Bolje je kada postoji neka umjerenost jer u suprotnom kreće ljubomora i problemi… – odgovorila je Maja.

– Imao sam predrasude prema Maji i njenim emocijama, ali sada, kada sam ušao vidim da je dosta drugačija. Neka bude transparentna, kao što je bila i uvek… Vidim lijepu energiju, ja je dugo poznajem… Povukao bih svoje riječi od prije tri dana, jer vidim da se polako prepušta i da joj je baš lijepo… Teško je kriti ovde emocije, svi znamo kako to ovde ide… Neće ni ona moći dugo, ali vremenom će i ona popustiti… Od svih njenih kombinacija i vezica, ovo je nešto jako i burno – govorio je Zola.

– Ja vjerujem samo u ono što vidim, a vidim da se nešto dešava. Vidjeli smo Maju sinoć Maju u njenom pravom izdanju, svađanju i polivanju… Ima tu nečega, ne bi ona sa njim bila bezveze, ali opet nešto fali. Možda je uplašena malo, mnogo ima toga “možda”… – dodao je Mića, piše Srbiaj danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh