Film i TV

ŠOK PRIZNANJE: “BIO SAM SA STANIJOM!” Kristijan se IZLANUO u emisiji – “HOKLICA I NIJEDAN GRAM EMOCIJA”

Kristijan Golubović je diskvalifikovan iz šeste sezone Zadruge, te je pravo iz Šimanovaca došao je u emisiju “Između dve vatre“, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbijadanas.

Ono što će sigurno šokirati sve naše gledaoce je podatak da Kristijan iako je diskvalifikovan, neće platiti kaznu od 50. 000, jer kako je on objasnio, takav dogovor ima sa produkcijom ovog projekta.

Golubović je između ostalog govorio i o svojoj trudnoj vjerenici Kristini Spalević, pa pomenuo svoje bivše djevojke, koje nisu uzazvale emociju kod njega kao što je Spalevićeva.

Nabrajajući bivše Kristijan je pomenuo Staniju Dobrojević za koju je više puta demantovao da je imao ikakav intimni odnos.

– Da nisam zavolio Kristinu Spalević, ja ne bih ni bio sa njom, ali evo kažem vam, da sam znao neke stvari koje sam saznao kada sam izašao, ne bih bio sa njom, ali gotovo sada. Ne može srce da bira kada se već zaljubilo. Ja sam bio i sa Stanijom i sa balerinom i sa ovom i sa onom, ali vidjeli ste šta je to bilo – hoklica, malo zezanje, drugovanje, smijeh, šou biznis, bilo je malo tu povuci-potegni, ali nijedan gram emocija – objasnio je Kristijan u emisiji Između dve vatre, piše Srbija danas.

Sve o diskvalifikaciji, povratku u rijalitiju, ali i Urošu Ćertiću, Kristini Spalević, Dejanu i Davidu Dragojeviću, pogledajte u emisiji ispod ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh