Film i TV

IŠAO PO BLAGOSLOV U KOD SVEŠTENIKA: Sin Slobe Radanovića neće nositi ime njegovog oca, evo i zašto

Sloba Radanović presrećan je šta on i njegova supruga Jelena Đuričanin čekaju sina, a bratu se neizmjerno raduju i njena dva dječaka koje je dobila u prvom braku.

Sloba i Jelena - Screenshot

Srećna porodica sada bira ime za novog člana, a Sloba ne krije da je malo razočaran što se neće zvati Dušan, po njegovom pokojnom ocu koji je preminuo prije tri godine.

– Razmišljali smo o tome, ali smo se konsultovali sa nekim sveštenim licima i duhovnicima, koji su nam rekli da ne bi trebalo to da uradimo i da bi bilo bolje da smislimo neko drugo ime – otvoreno kaže Sloba koji je želio da imenom oda poštu ocu kog je neizmerno volio i cijenio, a prenosi Svet.

Njegov tata Dušan, imao je brak prije Draginje u kom je dobio dvoje djece, ali ih je ta žena napustila i nikad nije pitala za njih.

– Bilo mu je jako teško da odgaji malu djecu kojima treba majka, mučio se da zaradi, da im sve pruži. Tako su se mučili dok se Draginja nije udala za Dušana. Njoj je to bio prvi brak, sa zdravljem je kuburila, a Slobu je rodila kada joj je bilo 40 godina. Nikada nije pravila razliku između Slobe, Radeta i Mire. Sve je davala za njih i borila se kao lavica – ispričao je njihov komšija koji dodaje da je Sloba od oca i majke naslijedio dobrotu i plemenitost, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh