Film i TV

IVAN MARINKOVIĆ je SLAB na mene!? Miljana Kulić otkrila sve o odnosu sa bivšim dečkom!

Miljana Kulić ušla je u najgledaniji rijaliti program “Zadruga 6” gde su svi jedva čekali da vide kako će da protekne susret sa njenim bivšim dečkom Ivanom Marinkovićem sa kojim ima sina Željka.

Miljana Kulić - screenshot

Rijaliti zvijezda odmah po ulasku u Bijelu kuću dotakla se odnosa bivšim mužem Goce Tržan.

Voditelj Darko Tanasijević obavio je intervju sa Miljanom Kulić, koja se u subotu uselila u Bijelu kuću i odmah zaratila sa Ivanom Marinkovićem.

– Nije me branio, rekao je da sam zvala Ivana, poslije je počeo da spušta loptu sa Ivanom, jer ne može da izađe na kraj sa njim. Ivan je inteligentan, namazan svim bojama. Nikada nisam zvala Ivana pred Zolom. Sve te priče da sam ga uhodila, proganjala, to je zato što iza sebe imam priče da sam proganjala pjevače Tražila sam mu da mi pomogne da unesemo Željkove stvari, nije htio. Ana Spasojević je prokomentarisala da je slab na mene. Da je slab na mene, dao bi mi da jedem, pokazao bi trunku empatije. Milan je najbolje rekao sinoć. Ceo dan ide kao izgubljen i pogubljen po imanju. Pokušava da mi dobaci. Kad priđem, kaže da neće komunikaciju – rekla je Kulićeva.

Rijaliti zvijezda otkrila je da Ivana Marinkovića puno voljela, ali da nema šanse da se pomire i da ponovo budu zajedno.

– Voljela sam ga mnogo, ne postoji mogućnost da se pomirimo. Da je hteo da budemo u dobrim odnosima, uradio bi to napolju, spustio bi loptu zbog Željka. Tražila sam mu alimentaciju iz nemoći. U meni se budi gnjev kad vidim Željka. On daje intervju da bi volio da ja umrem. Naravno da sam mu tražila alimentaciju. Sjednem nekad sama, plačem, nije mi svejedno – zaključila je Miljana, piše Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh