Film i TV

GNUSNE RIJEČI O MALOM ŽELJKU: Miljana dala OVO IVANU i rekla da mu je poslao sin – on se zgrozio

– Evo, poslao ti je sin – rekla je.

Miljana i Ivam

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić ušla je u “Zadrugu 6″ i odmah napravila haos, pa oplela po folkeru Darku Laziću, koji ju je, kako kaže, duboko razočarao kao čovjek i prijatelj, pa zamalo nije umrla zbog njega. Naime, kako tvrdi, on joj nije pomogao kada se nalazila u životnoj opasnosti usled komplikacija poslije operacije želuca. Starleta iz Niša na imanje u Šimanovcima ušla je bez dečka Nenada Macanovića i majke Marije Kulić, ali orna i spremna da pokosi svoje bivše Lazara Čolića Zolu, koji je ušao odmah poslije nje, kao i Ivana Marinkovića, s kojim ima sina Željka.

Čim se uselila u Bijelu kuću, otišla je do paba da porazgovara sa Miljanom Vračevićem, s kojim se dotakla i Darka Lazića, koga ona neizmjerno voli i s kojim se sprijateljila nakon što ga je proganjala dok se takmičio u ,,Zvezdama Granda”.

– Jesi li se čula s Darkom – pitao je Miljan znatiželjno.

– Darko me je baš razočarao. Nenad mu je pisao da ga pita kod kog je doktora bio, ništa nije odgovorio. Pustio bi me da umrem, a da mi ne pomogne. Mogao je samo SMS da napiše, a on ni to nije uradio. Uplašio se da mu ne tražim nešto više – požalila se Kulićeva na pjevača kog inače kuje u zvijezde, piše Srbija danas.

Nešto kasnije Miljana se prilijepila za Zvezdana Slavnića, tvrdeći da joj je tata savjetovao da se drži njega jer je pratio kako se lijepo ponaša, pa je odmah počela da mu dijeli komplimente i u njemu gleda najboljeg druga pošto su oboje srećno zauzeti.

U jednom trenutku im je prišao i Miljanin bivši Danijel Višić, pa je iskoristila priliku da okupi sve svoje partnere i sprda se s njima, oslovljavajući ih u ženskom rodu.

– Višiću, kako si, Višiću? Kako kaže pjesma: ,,Moje bivše žene, znale ste vi dobro kako je bez mene” – zapevala je Kulićeva, pa počela da doziva oca svog djeteta Ivana Marinkovića: Ivane, daj mi nešto para da kupim nešto, da ima nešto od tate! Kada je prišao, ponudila ga je cigaretom.

– Evo, poslao ti je sin – rekla je.

– Već si ga naučila da puši – dobacio je Ivan.

– Već si počeo da klošariš, to mi se ne sviđa. Navikla sam da ti dajem – mangupski se držala Miljana, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh