Film i TV

KAO NEKAD SA CAREM – Maja Marinković SKOČILA na Bilala, krenula za VRAT: Čuju se UDARCI i ČEKIĆI

Maja Marinković i Bilal Brajlović nakon buđenja zaigrali su se malo u krevetu. Maja je bila vidno raspoložena i potrudila se da osmehom i igrarijama, poželi i Bilalu “dobro jutro”.

Maja Marinkovic - Novi

Došlo je vrijeme buđenja i u Bijeloj kući čule su se građevinski radovi i testere, sa kojom su budili zadrugare. Maja je željela da na lijep način probudi Brajlovićeva, te ga je prvo štipkala za obraze, umiljavala se. Dok na kraju zamalo i poljubac nije pao. On je bio i više nego srećan, piše Srbija danas.

Pogledajte sve u nastavku:

Video pogledajte OVDJE.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh