Film i TV

NJIHOV ULAZAK IZAZVAT ĆE URAGAN NA IMANJU! Bijela kuća sutra postaje bogatija za dva stanara! Nakon njihovog ulaska više ništa neće biti isto!

Ovo se ne propušta!

Dušica i Milan - Srbijadanas.com

Iako je subota veče rezervisano za vruća pitanja pripadnika sedme sile, ovog puta Veliki šef se baš potrudio da zadrugarima, ali i gledaocima priredi iznenađenje o kojem će se dugo pisati i pričati!

Naime, sutra uveče će se u Bijelu kuću useliti još dva stanara, a jedno je sigurno – zadrugarima će popadati vilice kad ih ugledaju na imanju.

Nakon njihovog ulaska više ništa neće biti isto, a njihov dolazak izazvat će tektonski poremećaj na imanju. Nakon ulaska novih stanara u Bijelu kuću, palicu preuzimaju pripadnci sedme sile, koji su naoštreni da sa zadrugarima prečešljaju sve goruće teme!

Sutra od 22 časa na televiziji Pink pratite emisiju ”Vanredno ubacivanje” i ”Pitanja novinara” i ne propustite da saznate ko će se to useliti na velelepno imanje i svojim dolaskom izazvati uragan, piše Pink.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh