Film i TV

MILIJANA IMA 23 GODINE STARIJEG “DEČKA”! Rijaliti učesnica postala poznata po braku sa pola vijeka starijim Milojkom, a sada ima novog partnera

Kontroverzna rijaliti učesnica Milijana Bogdanović (25) javnosti je postala poznata po vezi i braku sa 53 godine starijim Milojkom Božićem kog je prevarila sa denserom Ivanom Gavrilovićem, a sada ima novog izabranika .

Milojko Bočić i Milijana Bogdanović - Screenshot/YouTube

Milijana je sada na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa izabranikom, njih dvoje su se držali za ruke i uživali u kafiću, piše Informer.

Bivša rijaliti učesnica sada je zaposlena u javnom gradskom prevozi i kaže da uživa u svom poslu:

– Obožavam autobuse i oduvijek sam željela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lepo vaspitanoj devojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promjenom koju sam napravila – rekla je Milijana nedavno i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

Našla novog dečka…

– Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promjene – zaključila je bivša rijaliti učesnica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh