Film i TV

LJUBAVNI TROUGAO TRESE ZADRUGU: Bilal napravio opštu POMETNJU! Zorica sve vidjela – otkrila ŠOK detalje!

Ovog jutra su zadrugari komentarisali situaciju u Bijeloj kući. Naime, pričalo se o ljubavnom trouglu Ana Spasojević, Bilala Brajlović i Anite Stanojlović.

Zorica Marković - screenshot

Ovog jutra su zadrugari komentarisali situaciju u Bijeloj kući. Naime, pričalo se o ljubavnom trouglu Ana Spasojević, Bilala Brajlović i Anite Stanojlović.

– Maja flertuje sa njim pet dana, on se njoj malkice sviđa, njoj se sviđa situacija, igrice, a on se loži na nju – rekla je Zoka.

– Ma da, Maji se igra – dodao je Miljan.

– On meni ništa nije rekao, a ove guske, kokoške…On sinoć da je htio, mogao je da se ljubi i sa Anitom i sa Milicom, a Ana cijelo veče gledala Markovića ja sve vidjela – rekla je Zorica pa dodala:

– Njemu Maja kaže da ima mu*da da kaže – rekla je Zorica

– Ana je sinoć rekla da ste ti i Matora rekla to za Anitu. I on se tu iznervirao i krenuo da vileni – rekao je Miljan.

– Ma Ana je ispala glupa, ali valjda će se sada opametiti – rekao je Ša, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh