Film i TV

PRODUKCIJA DONIJELA MOMENTALNU ODLUKU – velika ZVIJEZDA ULAZI u Zadrugu VEČERAS – svi je OBOŽAVAJU

Jedva čekamo da je vidimo na malim ekranima.

Na velelepnom imanju u Šimanovcima je i ovaj utorak rezervisan za još jednu ludu, nezaboravnu žurku o kojoj će se danina pisati i pričati, a zadrugari ni ne sanjaju ko će im se sutra pridružiti u “Zadruzi”.

Naime, Veliki šef je i ovog puta dao sve od sebe da iznenadi stanare Bijele kuće, ali i da za njih pripremi nezaboravan provod. Večeras će za dobru atmosferu i zabavu u ‘Zadruzi’ biti zadužena popularna pjevačica Goga Sekulić! Poznata po svojim brojnim hitovima i po tome da uvijek napravi dobru atmosferu na svojim nastupima, ne sumnjamo da zadrugarima neće biti dobro kada je budu ugledali na pragu Bijele kuće, piše Srbija danas.

Pored Goge, za dobru zabavu na imanju će biti zadužen i dobro poznati DJ Neba, a on će miksom najvećih hitova sasvim sigurno dovesti atmosferu do tačke ključanja!

Goga Sekulić – Blic.rs


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh