Film i TV

“ŽENIŠ I DOVODIŠ KUĆI OTPAD, KOJI SU SVI JAHALI!” – Kristijan opleo po Aleks: “Tačno je da je PRO.TI.UTKA!”

“To je činjenica!”

Kristijan Golubović je sa Kristinom Spalević gostovao na “Kurir” televiziji gdje je žestoko opleo po Dejanu Dragojeviću, ali i o njegovoj djevojci Aleksandri Nikolić za koju navodi da je pro.titu.ka.

Kristijan i Dejan, podsjetimo imaju sukob na društvenim mrežama, gde se prozivaju u provociraju, a sad je Kristijan “udario” i na Aleks sa kojom je bio u sukobu i u Zadruzi 6.

– Ja sam u početku njega komentarisao i naveo da ne mogu da vjerujem da sa 20 i nešto godina juri k**ave bijelosvjetske po rijalitijima i traži neku sreću u životu sa njima. Pa sada 1.000 nas koji ih je jahalo pokazuju prstom na tebe i ti pokušavaš da nađeš mir. Alo, debilu, imaš 20 godina mlad si, zdrav i prav. Uzeo si pare na kukumančenje, jad i demagogiju. Uzmi sad te sitne pare, otvori hamburgerdžinicu u Futogu i uživaj – rekao je Kristijan.

– Tačno je da je Aleks pro.titu.ka i da si ti “sporogonja”. Tačno je da ženiš i dovodiš kući smeće i otpad koji su svi jahali. To je činjenica – rekao je Golubović u emisiji na Kurir televiziji.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh