Film i TV

BUKTI RAT U ZADRUZI! Uroš Ćertić u brutalnom sukobu sa cimerkom, ona mu žestoko odbrusila: “Poslala te MAMA da zaradiš neki DINAR”

Čim su otvorili oči, Uroš Ćertić i Valentina Stanković ušli su u sukob, a potom su se sukobile i Ivana Puzić i Tamara Ćosić.

Uroš - Kurir.rs

– Jedi te proteine i ćuti – rekla je Valentina.

– Jedi kravlje balege na selu odakle si došla. Poslala te mama da zaradiš neki dinar jer je ona nesposobna – rekao je Uroš.

– Što ne kažeš šta se*eš za njega, je l’ si rekla kako je otišao vaš veliki gazda, da on (Adam) pjeva neprestano, da se glupira – rekao je Uroš Ivani.

– Jesi – rekla je Tamara.

– Ne, za vas dvije već pet dana ke*am da ste klošarke što ste i pokazale… Nećete više u pabu spavati, probudit ćete se svako jutro polivene – rekla je Ivana.

– Baš si luda, nemoj ti da budeš polivena djevojko… Valentina ne petljaj se – rekla je Tamara, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh