Film i TV

MITROVIĆ NE DA ĆERTIĆA: Otkrio šta će BITI sa Urošem nakon HAOSA – Prihvatio i POTPISAO

Crno na bijelo.

Uroš Ćertić -Kurir.rs

U “Zadruzi” je sinoć došlo do nezapamćenog haosa. Prvo je Uroš Ćertić upao u žestoku svađu sa Necom i Pecom, a nakon toga se uključio i Kristijan Golubović koji je napao kaskadera i počeo da ga udara pesnicama u glavu. U tuču se zatim umiješao i Emil Kamenov, a obezbjeđenje i zadrugari su ih jedva razdvojili, piše Srbija danas.

Kristijan i Emil su diskvalifikovani zbog nasilja koje je strogo zabranjeno, a policija je došla i odvela ih u policijsku stanicu.

Ćertić je nakon sukoba završio u bolnici na pregledu, a poslije toga otišao i on u policijsku stanicu kako bi dao izjavu o incidentu.

Cjelokupni skandal u “Zadruzi” doveo je do lavine komentara gledalaca rijalitja, a jedan od njih se pojavio ispod objave Velikog šefa, Željka Mitrovića, koji se odnosi na neprimjereno ponašanje Ćertića.

Drži Uroša, divni gospodin koji maltretira slabije od sebe. Ako to misliš da je ok, e pa nije, psihičko nasilje je čak gore od fizičkog!!! – napisala je jedna korisnica društvene mreže Instagram, na šta joj je vlasnik Pink televizije odgovorio:

Tamo je to dio igre na koji se dobrovoljno pristaje potpisivanjem ugovora! – napisao je Željko.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh