Film i TV

“ZADRŽANI” / Kristijan i Emil stigli u POLICIJSKU STANICU – evo od čega zavisi da li će BITI OPTUŽENI!

Odvedeni nakon što su fizički su nasrnuli na Uroša Ćertića.

Kristijan i Emil

Kristijan Golubović zajedno sa Emilom Kamenovim uhapšen je danas ispred velelepne vile u Šimanovcima, nakon što su obojica fizički nasrnuli na Uroša Ćertića.

Njih su, nakon diskvalifikacije iz Zadruge, sačekali pripadnici policije, odakle su ih direktno odvezli u stanicu kako bi dali izjave, piše Blic.

– Kristijan i Emil su dovedeni na razgovor u Policijsku stanicu Pećinci. Oni će biti zadržani određeno vreme kako bi bili saslušani o ovom napadu. Za sada zvanično nisu uhapšeni – rekao je izvor, pa dodao:

– Čeka se informacija u kojoj medicinskoj ustanovi je zbrinut Uroš Ćertić i koji je stepen povreda. Nakon toga će se tužilac izjasniti o kvalifikaciji dela – rekao je dobro obavešten izvor, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh