Film i TV

BRUTALNO OPLELA PO ANI ZBOG FIZIČKOG IZGLEDA – “Kvari mu prosjek!” Maja Marinković nikad surovija

U toku emisije “Gledanje snimaka”, koju vodi Milan Milošević, pušten je video-klip Ane Spasojević i Marka Markovića iz hotela.

Maja Marinković - Screenshot

– Vidi se da Ana ima emocije prema njemu, a ovo nije prijateljski odnos – rekao je Mikica.

– Vidi se da nisu prijatelji, on nije htio ovdje da mu opadne reputacija, nadao se da će biti neka hoklica kada izađu, to se neće desiti – kazala je Maja.

– Nije lijepo da tako prilčaš o nečijem izgledu, a on je sa tobom nešto pokušao u drugoj sezoni, a ti si tada bila slična ovim djevojkama, zaboravila si kako si izgledala prije operacija – kazala je Sanja.

– Ja sam realna, jesam sve to uradila, a samo se meni naglašava da sam ih uradila – kazala je Maja.

– Niko to ne potencira, već ih nazivaš seljančicama, govoriš o nekoj reputaciji – rekla je Sanja.

– Majo, ako žena samo privuče muškarca zbog fizičkog izgleda, onda to ne traje dugo. Milica i Anita su najljepše, jer su prirodne, nemoj da se ljutiš. Jedno je kada se uhvate prirodne grudi, a drugo kada se uhvate silikoni – kazao je Miki.

– Evidentno je da su Ana i Marko, što je ona sama potvrdila bili više od prijatelja, manje od ljubavi. Znam da ona to neće potvrditi, jer gaji nadu. Ona se nada da će biti nešto među njima kada budu izašli. Ovde pravfi paćenicu od sebe – rekla je Aleksandra.

– Da nema kamera, vi biste se iz*ebali. Činjenica je da ovo nema veze s prijateljstvom, ni najmanje – kazao je Ša.

– Marko se sve vrijeme smijao dok je išao ovaj klip – rekal je Aleksandra.

– Mene samo zanima da li će Ana spavati nakon ovoga u hotelu? – upitao je Bilal.

– Hoću – rekla je Ana.

– Zato jer je rekla da hoće, zato i zaslužuje sve ovo što joj se dešava. Zanima me Majino mišljenje – rekao je Bilal.

– Pa nek’ spava, kamere su svuda – kazala je Maja, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh