Film i TV

VELIKA PROMJENA voditelja “Zadruge”: Milanu Miloševiću ishitreni potez mijenja život iz korijena?

Morao je da podijeli sa javnošću!

Milan Milošević - screenshot

Voditelj rijalitija “Zadruga”, Milan Milošević ubijeđen je da mu se smiješi prosperitetni period u životu, a zaključak o tome je izveo iz astroloških prognoza koje je podijelio na svom Instagram profilu, piše Srbija Danas.

Poznato TV lice oduševljeno je sa pratiocima poznate društvene mreže podijelio šta mu zvijezde predviđaju.

Za tačno 10 dana stiže nevjerovatan događaj! Pun Mjesec u Ovnu donijet će sudbinske promjene za 4 znaka – piše na prvom Insta storiju poznatog voditelja.

Pod uticajem “lovačkog” punog Mjeseca u vašem znaku, imat ćete potrebu brzo da donesete odluke koje će vam promijeniti život. Imate osjećaj stalnog pritiska da nešto morate hitno da odlučite i to može da promijeni vašu budućnost u narednim mjesecima. Potrebno je da budete racionalni i probate da usporite – piše u prognozi za horoskopski znak Ovan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh