Film i TV

“GMIZAVČE, POMENI SINA, NE MENE!’ – Ivan Marinković na STUBU SRAMA zbog Željka – oglasio se ON, pa OTKRIO

Nije mu lako!

Ivan Marinković - Screenshot/YouTube

Marinković, otac djeteta Miljane Kulić, inače Zoline bivše partnerke, u intervjuu sa Darkom Tanasijevićem rekao je da je primijetio da ga je Čolić u prethodnim sezonama kopirao, kad god je govorio o svojim “procentima”, iz čega je izvukao zaključak da je on već duže vrijeme njegov fan.

Samim njegovim izlaganjem da me je pratio jasno nam se stavlja do znanja ko je čiji fan bio, a kad su u pitanju procenti mislim da je besmisleno uopšte i polemisati ko je začetnik tog “trenda” u rijalitiju. Pa, ko drugi nego Zolander?! – kaže Zola i nastavlja:

Mislim da mu je bolje da bar jednom dnevno pomene ime njegovog sina, nego mene da uzima usta u bilo kom kontekstu jer osobe koje nemaju dušu i srce za sopstvenu djecu su pola ljudi-pola gmizavci, a on je za mene manje-više malo više gmizavac, ali onaj ljigavi. Ovo mu je bilo na 33%. Za ljigavce nema potrebe da prelazim jos uvijek 50%, pustit ću ih još malo da budu ljigavi, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh