Film i TV

IZNENADNA OBJAVA IZ PORODICE RADANOVIĆ! Oduševili sve – DJEVOJČICA JE! Pogledajte PRVI POKLON za Slobinu kćerku

Raznježila sve objavom!

Sloba i Jelena - Screenshot

Pjevač Slobodan Sloba Radanović u vezi je sa Jelenom Đuričanin od kraja 2019. godine, a na vječnu ljubav pred Bogom su se zakleli ove godine.

Njih dvoje uživaju u ljubavi, a nedavno je kao bomba odjeknula vijest u medijima da je Jelena u drugom stanju. Ove glasine su započele kada je Jelena objavila fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je prikazala čašu vina i pored nje bebinu cuclu.

Njih dvoje još uvijek nisu javno govorili o ovome, ali su saznanja medija o tome potvrdili su snimci na kojima se vidi Jelenin trudnički stomak.

Radanovićka je sada objavila snimak na kom se vidi roze odjelce, te su mnogi naslutili da pjevačeva supruga nosi djevojčicu.

Podsjetimo, par se nedavno skućio u domu vrednom 500.000 evra, a sreću koju dijele sa dvojicom sinova iz Jeleninog prvog braka uskoro će upotpuniti i dolazak kćerkice.

Ostaje nam da sačekamo da se Sloba i Jelena oglase povodom ove teme i da stave tačku na nagađanja, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh