Film i TV

VODITELJ UNIO ZABRANJENU INFORMACIJU IZ SPOLJNOG SVIJETA: Marko ZANIJEMIO OD SRAMOTE! Evo zašto ga je OSTAVILA Stanija

Auh, nizak udarac.

Voditelj Milan Milošević je navodno otkrio da je Stanija Dobrojević rekla kako njen bivši dečko Marko Marković nema stav, a zatim je gestikulacijom pokazao da smatra da je pravi razlog njihovog raskida novac, piše “Informer“.

Voditelj Milan Milošević poveo je diskusiju o tome zašto je Maja Marinković prestala da flertuje sa Markom Markovićem.

– Maja flertuje s Markom i Marko sa njom. Ali, Maja neće da bude sa dečkom koji nema stav – rekla je Matora.

– Tako je – potvrdila je Marinkovićeva, a onda se Milan izlanuo i otkrio im informaciju iz spoljnog svijeta:

– Zato je raskinuo sa Stanijom, kaže Stanija. To je ona izjavila. Niti je imao stava, niti je ikada u životu pripremio nešto – rekao je Milošević, ali je gestikulacijom zadrugarima pokazao da je pravi razlog njihovog rastanka novac.

Ovim insinuacijama da su Dobrojevićevoj bitne pare ju je žestoko potkačio, a kako je izgledalo njegovo izlaganje, možete pogledati u videu iznad.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh