Film i TV

“IMAO SAM SE.S SA GOCOM TRŽAN, NA.KOMANKA JEDNA” – Golubović ŠOKIRAO sve, spomenuo AFERU sa pjevačicom, upleo u sve i njenog BIVŠEG!

Kristijan Golubović bio je bijesan, te je osuo paljbu na Ivana Marinkovića, a u afektu je spomenuo i njegovu bivšu suprugu Gocu Tržan i tvrdio da su imali se*s aferu.

Naime, nakon svađe sa Ivanom, Kristijan je pijenio od bijesa, te je žestoko opleo po njemu i izrekao niz uvreda na pjevačicin račun.

– Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što pjeva? Miljana je sr*la po njima, kao p**ke su ćutali, a znaš koji su honorari, slijepci. Onaj alko.oličar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, je** sam mu Gocu Tržan prije 100 godina. Na.komanka jedna. Je**m ga u usta srmdljiva – rekao je Kristijan, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh