Film i TV

“ODUZMITE OVOM ČOVJEKU TELEFON”, EVO ŠTA JE OBJAVIO STEFAN KARIĆ: Usijale se društvene mreže

Nekadašnji zadrugar Stefan Karić krenuo je stopama svog oca Osmana, te je objavio fotografiju sa WC šolje na društvenim mrežama.

Stefan Karić - screemshot

Dok je Osman, podsjetimo, to uradio u inat onima koji su ga prozivali, nije poznato šta je Stefana navelo na ovaj potez.

Na spornom prizoru je moguće vidjeti njegova stopala na podu kupatila, kao i spuštene bokserice, a komentarima na Tviteru se nije vidio kraj, piše Novi.

“Kakav otac – takav sin”, “I šta sad ovo treba da znači?! Prostak najobičniji”, “Pa ovo ni one starleturine iz ‘Zadruge’ ne bi uradile za šaku pažnje”, “Vratite ga u ‘Zadrugu’ da se ne bruka više i oduzmite mu telefon”, “Šta znam, meni je ovo fora, zabavno je”, “Car kako god”, nizali su se komentari bez konca i kraja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh