Film i TV

“BIĆU NAJOMRAŽENIJA OSOBA U SRBIJI ZBOG OVOGA!” – Prva izjava TRUDNE Kristine nakon JEZIVE tuče u “Zadruzi”

Oglasila se i Kristijanova trudna vjerenica, Kristina Spalević.

Kristina i Kristijan

Zadrugar Uroš Ćertić je krenuo da napada Božu i da štiti Tamaru, pa je gurao Božu kada je to vidio Kristijan Golubović je krenuo da brani Božu i ušao u direktan sukob sa Ćertićem, pa ga je u par navrata odgurnuo od sebe, a onda je došlo do fizičkog kontakta.

Sada se povodom ovog događaja oglasila i Kristijanova trudna vjerenica, Kristina Spalević

Bivša učesnica rijaliti programa “Zadruga” je bez dlake na jeziku prokomentarisala njihov sukob.

– Ja ću da budem najomraženija osoba u Srbiji što podržavam nasilje. Činjenica je da sam se juče cijeli dan nervirala zbog onog dečka (Uroša Ćertića). Stvarno katastrofa! – rekla je ona o Urošu Ćertiću, pa nastavila:

– Kristijan je prvo pokušao da mu skrene pažnju. Njegov temperament je takav da brani slabije od sebe i da skače za svoje drugare, tako da čim sam vidjela Kristijan ućutao, znala sam šta će biti. Dopada mi se njegov postupak, iskreno. Neko je morao da postavi Uroša na svoje mjesto – rekla je Kristina, pa otkrila kako je to uticalo na nju, s obzirom da je u drugom stanju:

– Svi su mislili da sam se ja kod kuće baš stresirala, a nisam se uopšte iznervirala, iskreno – istakla je Kristina, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh