Film i TV

“ŽENU JE BOG STVORIO DA BUDE SA MUŠKARCEM!” – Besramna izjava PRETUČENOG zadrugara – Slijedi mu KAZNA zbog OVOGA?

Ostavio sve u šoku.

U Bijeloj kući došlo je do napada Uroša Ćertića na Adama Labunskog. Tom prilikom je Uroš Adamu počupao pramen kose, zbog čega se on rasplakao i molio produkciju da sankcionišu nasilnika.

U pabu su sjedili zadrugari i slušali Adama kako kuka na Uroša, a Ivana Puzić je tom prilikom prokomentarisala kako je Ćertić u pravu za sve što je rekao i uradio.

Naime, Ivani, kao i mnogim zadrugarima smeta Adamovo pjevanje od ranog jutra, te je on odlučio da udari na Ivaninu se.sulanost.

– Slušaj djevojko, ja da ti kažem, ti si rođena kao žena i tebe je Bog stvorio da budeš sa muškarcem, ne sa ženom – poručio je Adam Ivani i šokirao sve prisutne.

Podsjetimo, ovo nije prva ovakva izjava u “Zadruzi 6”, a burne reakcije je doživjela i Jovana Tomić Matora kada je objelodanjeno sve o njenoj se.sualnosti, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh