Film i TV

U VEZI JE S NJIM, A TO NE ŽELI: Aleksandra izazvala HAOS priznanjem, NEMA VIŠE EMOCIJA

Šok!

Aleksandra Momčilović - screenshot

Nova zadrugarka Aleksandra Momčilović je nedavno ušla u vezu sa Ivanom Dragićem, pa je na “Igri istine” priznala da joj misli idu u drugom smjeru, piše Novi.

Marko šta misliš koji od muškaraca, trojicu mi navedi, koji ne mogu da je*u pa kevću i prave probleme – pitao je Mića Markovića:

Prvi je sugrađanin Ivan Dragić, drugi Peca i treći Ša – rekao je Marko.

Kad je bila frka oko Sofije i onda je ispalo da joj se ne sviđaš, rekla si da pored nje i Snežane postoji treća osoba koju si pikirala – pitao je Marko Matoru.

Kako si ti to čuo? Ivana je, sa Snežom sam pričala i rekla joj jer je okej i nisam htjela da je povrijedim. Sa Ivanom se sad družim jer sam dobila dva puta korpu. Vuče Banja Luka, pa to ti je – odgovorila je Tomićeva.

Krivo mi je što sam stupila u vezu sa Ivanom Dragićem jer znam šta sam izgubila napolju.

Kako uopšte ulazite u odnos sa osobama koje vam se ne dopadaju, ako nemate simpatije. Šta je to, nego opstanak – rekla je Maja.

Milice pošto gledam da se Marko i Anita grle, pa me zanima da li si ti nakon toga obukla Mensurovu majicu i prespavala u njoj ? – pitala je Sanja.

Ne, ja sam i tokom leta… U toj majici sam spavala i ranije. Nisam ni vidjela da su pričali sinoć, a i ne vidim zašto bih bilo šta radila zbog njih, ili zbog njega – rekla je Milica.

Detaljnije u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh