Film i TV

“KVAZI KRIMINALAC KOJI MOLI ZA…” – Dejan Dragojević obrušio se na Kristijana nakon GAĐANJA Aleksandre

Protekle noći došlo je do šokantne svađe između Aleksandre Nikolić i Kristijana Golubovića.

Gledaoci su u najmanju ruku, bili šokirani Kristijanovim postupkom kada je sa drugog kraja stola gađao Nikolićevu flašom koja se razbila blizu nje, a ostali zadrugari su pretrnuli od straha.

Nakon iznešenih gnusnih riječi upućenih Nikolićevoj od strane Golubovića, a odnose se na njenu prošlost i njeno učešće u sezonama prije ulaska u vezu sa Dejanom Dragojevićem, ekipa sa portala Srbija danas kontaktirala je pobjednika pete sezone, kako bi prokomentarisao napad na njegovu djevojku.

Kako podnosiš Aleksandrine svađe sa Kristijanom i kako si reagovao kada si vidio da ju je gađao flašom?

– Ne nerviram se puno, samo nasilje ne podnosim. Pogotovo kvazi kriminalca sa TikToka koji moli za gifove – rekao nam je Dejan za SrbijaDanas.com.

Da li se nerviraš kada je gledaš u tim situacijama, a ne možeš ništa da preduzmeš, jer nisi pored nje?

– Ne nerviram se puno samo ne želim da posustane sad, nego treba da bude jos jača.

Kako komentarišeš Kristijanove navode o Aleksandrinoj prošlosti koje je iznio u svađi? Koliko ti teško pada kada čuješ sve te tvrdnje Golubovića?

– Prošlost joj je odlična, sve nagađaju, a ništa nigdje nisam vidio kada sam izašao… A o njemu ima sve crno na bijelo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh