Film i TV

“AKO TE NAPADNU – PROVOCIRAJ!” Kristijan i Maja ŽESTOKO OPLELI po Aleks i Dejanu: “IDE NA KARTU ŽRTVE!”

“Rekla sam da sam uvijek skockana, da nisam kao neki.”

Aleksandra Nikolić - screenshot

Nakon okršaja sa Aleks Nikolić, Maja Marinković je bijesnila Milici Veselinović i Kristijanu Goluboviću.

– Kakve sad ovo veze ima? Je l’ sam je dirala sada – pitala je Maja.

– Provlačite se indirektno – rekla je Milica.

– Nek se smiri, pi**u da joj ne polomim. Može da stane ko hoće, kod mene nema toga. Takva će biti svaki dan, samo nek me ostavi – drala se Maja, piše Srbija danas.

Marinkovićeva se potom požalila Kristijanu Goluboviću i Urošu Ćertiću koji su sjedili u pabu “Prijatelji”

– Ku**a, polila sam je pikavcima. Ovu Silvanu. Počela da me dira. Ja sjela u društvo, neko mi je rekao: “Gdje sam pošla takva?” – počela je Maja.

– Ona igra na to da bude žrtva, da pobijedi – ubacio se Ivan.

– Rekla sam da sam uvijek skockana, da nisam kao neki. Ona meni kao, otišli dečko i djevojka u Crnu Goru, pa raskinuli. Ja joj kažem da me ne dira, nisam je uvrijedila niti sam nju provukla – rekla je Maja.

– Ne spomenemo joj ime, ona odmah – rekao je Kristijan.

– Što provociraš – pitala je Maja.

– Zato što zna foru, namazana je. Vjerovatno joj je onaj kupusar rekao: “Ako te napadnu, provociraj” – rekao je Kristijan, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh