Film i TV

KOLAPS U ZADRUZI – ŽESTOK OKRŠAJ MAJE I ALEKSANDRE: Marinkovićeva je ISPOLIVALA, a onda je nastao HAOS

Zadrugari provode slobodno vrijeme u dvorištu, a Maja Marinković i Aleks Nikolić ušle su u žestok sukob u kom pljušte uvrede.

Maja i Aleksandra - screenshot

– Mogu da vam ispričam jednu priču? – počela je Aleksandra da provocira Maju.

– Bila jedna djevojka koja je otišla na odmor u Crnu Goru sa dečkom i dečko je ostavi tamo. Ona plače, jadna, nema gdje. I onda je prosula priču novinarima da je ona njega šutnula i ostavila, a ona nije imala kako da se vrati za Beograd – nastavila je Nikoličeva sve vreme aludirajući na Maju Marinković i Pecu.

– Siki, to su ti seljačke priče, to da sam ja plakala u Budvi. Niko te ne komentariše, nećeš uspjeti da me diskvalifikuješ. Ja sam se prije vremena osigurala – rekla je Maja, pa joj šapnula da je uzela novac unaprijed.

– Pare su ti u džepu? Šta to znači? – odala ju je namjerno Aleksandra.

– To znači da nema potrebe ti da brineš o meni i mojoj diskvalifikaciji. Budi dobra i ne pravi lažne priče, niko te ne vidi, bolje bi ti bilo da ti se život ovdje ne bi pretvorio u pakao – rekla je Maja i ispolivala Aleksandru, piše Srbija danas.

Maja i Aleksandra – screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh