Film i TV

NECENZURISANI SNIMAK: Kristijan BIJESAN, SRČA SVUDA – leti flaša preko crnog stola, svi ZALEGLI od straha

Pretrnuli od straha!

Kristijan Golubović - Novi.ba

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” zadrugarka i djevojka pobjednika pete sezone Dejana Dragojevića, Aleksandra Nikolić pecnula je Kristijana Golubovića, uslijed čega je nastala žestoka svađa u kojoj je Golubović razotkrio zadrugarku i pomenuo njenu ne tako pohvalnu prošlost prije veze sa Dragojevićem, piše Srbija danas.

Ono to je šokiralo sve je momenat kada je Golubović sa drugog kraja stola zamahnuo i gađao flašom Nikolićevu, a flaša je letjela preko svih zadrugara i završila na podu kod Aleksandre u srči.

Necenzurisani snimak koji kruži internetom pokazuje da su zadrugari koji su sjedili za stolom, vidjevši flašu koja leti, zalegli na sto od straha.

Snimak pogledajte u videu ispod ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh