Film i TV

DALILA POČASTILA CARA ZA ROĐENDAN, EVO ŠTA JE OBJAVILA: Ostat ćete bez teksta

Dalila Dragojević ne prestaje da intrigira javnost na mrežama, otkako je izašla iz rijalitija “Zadruga”.

Dalila i Car - screenshot

Ona je nakon raskida sa Filipom Carem započela romansu sa mlađim dečkom, kojeg je na svojim objavama potpisavala kao “Gringo”, a ime mu je Luka Nikolić. Iako mu je Dalila krila identidet, sada je riješila da svima pokaže kako uživa u ljubavi.

Nikolić je neko ko je povezivan sa mnogim zadrugarkama, te je ona u emisiji ‘Narod pita’ doživjela emotivni brodolom kada je dobila kritike od publike i tvrdnju da je on samo koristi. U jednoj od emisija je i napustila studio, kako ne bi govorila o odnosu sa njim, ali je na kraju priznala da su ipak zajedno.

Nakon svega, ljubav je očigledno odoljela pritisku, te je objavila prvu zvaničnui fotografiju sa njim i to baš na rođendan bivšeg momka Filipa Cara i tako potkači bivšeg, piše Kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh