Film i TV

TAKI PROKOMENTARISAO MAJINE UDVARAČE! Marinković progovorio o potencijalnom ZETU, evo koga bi htio da vidi kao dečka svoje kćerke!

Starleta Maja Marinković flertuje sa nekoliko zadrugara, a Uroš Ćertić, Emil Kamenov i Marko Marković su najbliži tome da je osvoje .

Taki i Maja - Screenshot

Maja Marinković je već na samom početku rijalitija napravila pravu pometnju među muškarcima, a već nekoliko momaka je ozbiljno zagrijano za nju.

Uroš Ćertić, Emil Kamenov i Marko Marković su otvoreno pokazali simpatije prema starleti, a nas je zanimalo koga bi Majin otac, Radomir Taki Marinković, volio da vidi kao zeta.

– Koga Maja izabere, to je njena odluka. Ja se u njene izbore ne miješam. Nisam toliko ni upućen kakav je ko od njih, ne gledam rijaliti po cijeli dan i noć. Uroš se nije džentlmenski poneo prema Jeleni Golubović kada ju je polivao, ali to je možda i njegova igra. Možda je izabrao tu taktiku, a možda je i stvarno agresivan, ne znam – rekao je Taki za Informer i dodao:

– Uglavnom, tamo nema džentlmena. Tamo što imaš grublji jezik bolje ćeš da prođeš. Zato kažem, ne znam da li Uroš možda samo igra igru. Mada, s druge strane, tu je i Marko Marković, dečko ima lijepe manire, lijepo se ponaša, ljep je kao lutka. A Emil nije oženjen, on je u vanbračnoj zajednici… Ne znam… – rekao je Taki za Informer.

– Ako mene pitate, ja ne bih htio da Maja bude ni sa jednim od njih. Maji uopšte ne treba da u rijalitiju bude u vezi i da u rijalitiju traži dečka. Najbolja je kad je solo i zadovoljan sam njenim dosadašnjim ponašanjem. Nakon svega što je prošla sa bivšim partnerima Maji treba mirna luka, ne neko iz rijalitija – zaključio je Taki za naš portal.

Međutim, Taki je svjestan da Marinkovićevu mnogi muškarci žele da imaju uz sebe i da će učiniti sve da je osvoje:

– Naravno da su mnogi bacili oko na Maju. Maja je lijepa, dobar je prijatelj, džek je… A drugo, Maja je beogradsko dijete i to je bitan faktor, jer svi bi oni da dođu u Beograd, a Maja ovdje ima i stan… Svi njeni bivši su se dobro informisali o njenom imovinskom stanju. I to je jedan od razloga zašto je gledaju – smatra Majin otac i dodaje da uz svoju kćerku ne bi htio da vidi nikoga od njih:

– Ko odgovara Takiju? Takiju ne odgovara nijedan! A ne bih nikoga ni da pohvalim, jer se svaki odmah loše pokaže – zaključio je Taki za Informer.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh