Film i TV

PRVA ‘AMNEZIJA’, PRVI UPAD U STUDIO! ULETJELA KAO FURIJA: Evo šta je donijela u rukama

Zakuhava se!

Amnezija - screenshot

Upravo je počela prva radio-emisija u “Zadruzi 6”, a otvorili su je voditelji Miljan Vračević i Nenad Aleksić Ša, piše Novi.

Već se zakuhava lagano, imamo nekih pričica – rekao je Ša.

Pričetina – dodao je Miljan.

U studio je upala Milica Veselinović, koja je donijela čaj Miljanu.

Ona je divna djevojčica, koja će ove godine da prikaže svoje pravo izdanje. Ništa manje nećeš biti prozvana – istakao je Vračević.

Naša misica je Anita, koja je dobro zakuhala. Marko je krenuo jako – rekao je Ša.
On je svjetla tačka Zadruge. Nisam ga znao, oduševio sam se njegovim ponašanjem. Predivan momak, prosto nemoguć. Pokorio je širi deo Evrope, a još su u jeku i prekookeanske ljubavi – dodao je Miljan.

Ša je pustio i prvu pjesmu za svoju djevojku, a zatim najavio gostovanje Marka i Anite.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh