Film i TV

“SPONZORUŠA AMATERKA KOJA JEDE SIROVE PICE!” – Bivša zadrugarka ZAGRMELA na Aleksandru Subotić – raskrinkala je potpuno!

Žestoko!

Aleksandra Subotić - Screenshot

Deniz Dejm javnosti se predstavila kroz učešće u Zadruzi 5, a svojim provokativnim izgledom i liberalnim stavovima uspjela je da skrene pažnju javnosti na sebe komentarišući druge javne ličnosti, a tako je bilo i ovoga puta.

Deniz – Screenshot

Naime, Deniz nije mogla, a da ne prokomentariše pomirenje Aleksandre Subotić i Petra Pece Raspopovića.

– Aleksandra je tipična sponzoruša, samo ona svog sponzora naziva mužem. Kad ju je ostavio i bio s Majom ona je jela sirove pice, a sada jede biftek. Njoj ću dati besplatnu članarinu kako bih je naučila da ne bude sponzoruša amaterka – rekla je starleta.

Podsjetimo, dosta se spekulisalo o zanimanju Dejmove, a ona je otkrila i da otvara školu za starlete, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh