Film i TV

Bila je prava ljepotica, a onda su je DROGA i depresija UNIŠTILE: Ovako sada izgleda čuvena glumica

Glumica će uskoro proslaviti 80. rođendan.

Linda Evans- screenshot

Mnoge generacije nekada su pratile popularnu seriju “Dinastija” i čekali su svaku novu epozidu sa nestrpljenjem. Jedna od najljepših žena i glumica tog vremena bila je i Linda Evans koja je tumačila lik Kristl Karington. Glumici je ova serija donijela nevjerovatnu popularnost i mnogobrojne nagrade.

Linda je postala pop ikona osamdesetih godina zajedno sa glumicom Džoan Kolin, a i dan danas mnogi pamte njenu sofisticiranu ljepotu i dobrotu vjerne Kristl.

Glumica je osvojila svijet svojim nevjerovatnim plavim očima, a svi su bili oduševljeni kako je glumica lijepo starila, ipak sve se to promijenilo 2017. godine kada je isplivao snimak njenog hapšenja.

Linda, koja je godinama imala probleme sa zavisnošću od lijekova protiv bolova, uhapšena je 2014. godine zbog prebrze vožnje pod dejstvom opijata, kada je na zadnjem sjedištu njenog džipa pronađena gomila pilula.Tada je nastao i sporan snimak na kome ona nema ni gram šminke i pod vidnim je uticajem nekih supstanci , ali je vješto skrivan naredne tri godine.

Glumica je godinama patila od neopisivih bolova u leđima, koji su bili toliki da je na momente pomišljala da oduzme sebi život. To ju je natjeralo na neumjerenu upotrebu medicinskih sredstava.

Pored tih fizičkih bolova, ona je godinama patila i od depresije, a kasnije se zbog terapija i agresivnog liječenja problema sa leđima suočila sa gubitkom kose, zbog čega je morala da nosi periku, piše Objektiv.

Inače, Linda je pretrpjela udarce i na emotivnom planu – iza nje su dva razvoda. Prvi muž Džon Derek ju je ostavio zbog 30 godina mlađe ljubavnice, a razvela se i od drugog supruga Stena Hermana. Imala je i burnu jednogodišnju vezu sa muzičarem Janijem, koji ju je podsticao da se podvrgne estetskim operacijama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh