Film i TV

POSLJEDNJA EMISIJA “NAROD PITA” – Konačno OČI U OČI, Dalila, Dejan i Car, ali to nije SVE! Produkcija POZVALA I NJIH

Večeras vas na kanalu televizije Pink očekuje nikad uzbudljivije izdanje emisije ”Narod pita”, budući da će gosti voditelja Darka Tanasijevića biti prva petorka Zadruge 5!

Ovo je ujedno i posljednja emisija “Narod pita” pete sezone Zadruge.

U studio stiže pobjednik pete sezone Dejan Dragojević, kao i prva četiri mjesta – Dalila Dragojević, Anđela Đuričić, Mensur Ajdarpašić i Filip Car.

Po svemu sudeći očekuje nas neviđena pometnja s obzirom na to da će se još uvijek zakoniti supružnici suočiti pred kamerama u programu uživo nakon najnovijih javnih prozivki i nakon što je u javnosti isplivala istina o njenoj novoj vezi sa bivšim dečkom Mine Vrbaški – Lukom Nikolićem.

Pored toga, nakon svega će se u emisiji ”Narod pita” prvi put naći sa njima u emisiji i Filip Car, zbog kojeg je brak Dragojevića i propao!

Pored čuvene trojke, gosti večerašnje emisije su i Anđela i Mensur, koji će pričati o svom odnosu, a Đuričićeva će otkriti i detalje druženja sa Carem, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh