Film i TV

GURNULA GA IZ SVE SNAGE: Luna NAPALA Marka – “Toliki si KRETEN!” Evo šta je razlog DRAMI!

Luna Đogani i Marko Miljković imaju izuzetno skladan brak, a često detalje iz zajedničkog života dijele sa mnogobrojnim fanovima na društvenim mrežama.

Luna Đogani i Marko Miljković - Instagram

Luna je sada objavila jedan snimak, za koji kaže “da se dugo čekao”, a izazvao je ogromnu pažnju. Ona se snimala za TikTok iz automobila, dok je mužu pevala popularnu pjesmu “Baraba” od mlade Zere, piše Srbija danas.

“A što tol’ki si kreten?
Ovog puta si pretero
I j*bo te BMW
I tvoje srce ledeno” – glase stihovi koje je Luna otpjevala Marku.

@lunadjomi Prosto ovo je bilo neizbežno??? #fyp @miljkovic.marko ♬ original sound – K I R G I N Ç I Ç E K L E R

Snimak je naišao na ogroman broj “lajkova” i komentara, pa se pretpostavlja da će mladi bračni par nastaviti sa snimanjem zanimljivih klipova za svoju publiku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh