Film i TV

DALILINA KUMA ULAZI U “ZADRUGU 6” – Dobila SPECIJALAN POZIV od produkcije – Dejanova ARMIJA uz nju!

Šesta sezona najgledanijeg rijalitija “Zadruga” zakazana je za 9. septembar.

Gordana Vasić - Srbija danas

Budući zadrugari uveliko snimaju profile, završavaju ljekarske preglede, obavljaju posljednje pripreme pred ulazak.

U ovoj sezoni rijalitija, pored već dobro poznatih imena kao što su Lepi Mića, Miki Đuričić, Gastoz, Sanja Grujić, Iva Grgurić, Maja Marinković, naći će se i mnogobrojni učesnici koji se do sada nisu pojavljivali u ovom formatu, a koji su skrenuli pažnju na sebe, poput Anite Stanojlović, Super Cvete, Snežane Bogdanović, piše Srbija Danas.

Kako redakcija portala SrbijaDanas.com saznaje, budući učesnik šeste sezone “Zadruge” biće i Dalilina kuma, Gordana Goca Vasić, koja je dobila specijalan poziv od produkcije.

Goca ima u ponedjeljak zakazan razgovor sa Velikim šefom i šeficom, gdje će se dogovoriti o uslovima.

Dejanovi fanovi uveliko priželjkuju Gordanin ulazak u rijaliti, a kako su joj i jednom prilikom rekli, biće joj podrška tokom cijelog njenog učešća u “Zadruzi”.

Da li ćemo vjenčanu kumu drugoplasirane učesnice pete sezone gledati na malim ekranima od sljedećeg petka ili ne, ostaje nam da ispratimo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh