Film i TV

‘AKO ME SRETNEŠ PO GRADOVIMA PO KOJIMA SE MUVAM’ – Stefan Karić se obratio Jovani DIRLJIVIM RIJEČIMA?

Rijaliti par Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević nedavno su na zaprepašćenje javnosti raskinuli svoju naizgled skladnu vezu, a mnoge je začudio ovaj njihov potez s obzirom na to da je on tek nedavno napustio velelepno imanje i da ga je misica sve vrijeme čekala u njegovoj vili na Zvezdari.

Stefan i Jovana - Srbijadanas.com

Međutim, navode se brojni razlozi za raskid, a jedna od spekulacija je i da je Jovana ‘uhodila’ bivšeg dečka Luku, dok je Stefan bio u Bijeloj kući, što je on navodno saznao, piše Pulsonline.

Javnost budno prati svaki korak bivšeg para, a sada je Karić storijem dirnuo mnoge, a svi su se zapitali da li ga je posvetio baš svojoj bivšoj jdevojci Jovani.

Ako me sretneš negdje u gradovima stranim, po kojima se muvam u posljednje vrijeme, sretni me, kao da me srećeš prvi put – glase stihovi čuvene pjesme ”Zaboravi”, koje je Stefan podijelio na svom storiju na Instagramu.

Podsjetimo, Stefan je u emisiji “Narod pita” priznao da ga je Jovanino ponašanje “ohladilo”:

Jednostavno me njeno ponašanje ohladilo. Očekivala je više od mene. Po izlasku sam bježao od ljudi i nje, htio sam da se osetim slobodno i da prodišem. Pitala je zašto me ne poljubiš? Zašto ne sjediš pored mene? Stalno nešto zašto i to je uticalo na moju odluku. Slažem se da sam ispao loš. U jednu ruku fer, u drugu loš – rekao je Stefan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh