Film i TV

NIŠLIJA ULAZI U ZADRUGU 6! Evo šta je rekao o porodici Kulić – otkrio i da li je bio u vezi sa Miljanom!

Novi učesnici “Zadruge 6” danas su se pojavili na sistematskom pregledu koji spada među posljednje pripreme pred novu sezonu popularnog rijalitija.

Kulićke - Novi.ba

U Bijelu kuću uskoro će se useliti Nišlija, koji je otkrio da li poznaje porodicu Kulić, piše Informer.

U pitanju je Danijel Denić, koji je na samom početku razgovora otkrio da nije bio u vezi sa rijaliti zvijezdom Miljanom Kulić.

– Dolazim iz Niša, ali radim u Beču. Nisam bivši dečko Miljane Kulić, imam suprugu. U rijaliti ulazim da predstavnim radničku klasu naroda, nisam mamin i tatin sin – rekao je Danijel i dodao da ne poznaje porodicu Kulić.

– Ne poznajem porodicu Kulić i nemamo nikakve veze – rekao je on.

Denić je priznao da se nada da će u rijalitiju ostati do samog kraja.

– Nadam se da ću biti zanimljiv narodu i da ću ostati do kraja – rekao nam je Danijel Denić, a šta je još otkrio saznajte u videu…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh