Film i TV

NAJBOLJI FRAJER KOJEG JE ZADRUGA IKADA VIDJELA – Neca Perović ulazi u šestu sezonu rijalitija, biće “smrt za žene”!

Početak “Zadruge 6” se sve više bliži, a u predstojećoj sezoni pojavit će se i nova lica.

Neca Perović je jedan od budućih učesnika koji tvrdi da “tako lijep i harizmatičan dečko poput njega nikada nije viđen u rijalitiju”.

Neca Perović porijeklom je iz Leskovca, a od septembra ćemo imati priliku da ga gledamo u rijaliti šou programu “Zadruga 6”.

U rijaliti ulazi kao slobodan dečko i što se žena tiče nije ograničen njihovim godinama – voli i starije i mlađe. Neca je otkrio da je bio sa djevojkom koja je 17 godina starija od njega i ima sina, a od bivših zadrugarki bi izdvojio Paulu Hublin i Minu Vrbaški koje su potpuno po njegovom ukusu, piše Informer.

Kako sam tvrdi, u rijaliti nikada nije ušao ovako lijep i harizmatičan dečko poput njega i ubijeđen je da će ostati sve do finala “Zadruge”, a šta ćemo moći da očekujemo od njega, da li ima neku tužnu životnu priču, da li je bio u zatvoru, da li bi bio spreman da se fizički obračuna sa budućim cimerima, kao i da li poznaje “ljude iz sjenke” i kriminalce možete saznati u videu na početku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh