Film i TV

NAKON TRAGIČNE SMRTI U PORODICI – SREĆA! Milica Mitrović LIČNO OBJAVILA, vidite o čemu se radi!

Svaka čast!

Milica i Željko Mitrović - Screenshot

Medijski mag Željko Mitrović u braku je sa Milicom Mitrović već 23 godine, piše srbija danas.

Vlasnik televizije Pink i njegova supruga, direktorka programa ružičaste televizije, uvijek su odavali utisak skladnog para, te mnogi smatraju da Milica i Željko čine pravi tim, budući da su roditelji dvije kćerke, Andree i Kristine, ali i da su stvorili čitavu imperiju.

Bračni par Mitrović danas slavi čak 29 zajedničkih godina, što je Milica vrlo rado podijelila sa svojim pratiocima. Ona je napravila emotivni video sačinjen od njihovih fotografija iz mladosti, a slike prati i ljubavna pjesma.

Milica je u opis stavila broj 29, kao i emotikone srca, a u komentarima ne prestaju da se nižu čestitke i reči podrške za njihovu ljubav.

Podsjetimo, prije dva dana Željku je preminuo brat Jovan (71), a ova tragična vijest bila je objavljena juče u Nacionalnom dnevniku Pink televizije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh