Film i TV

RASTURILA DVA BRAKA I SADA ULAZI U ZADRUGU 6! Pojavila se na PINKU da potpiše UGOVOR svi će ZANIJEMETI kad je vide

Pričalo se i o njenoj trudnoći

Rijaliti “Zadruga 6” počinje 9. septembra, a na velelepno imanje u Šimanovcima će se useliti brojne zvezde.

Neke od njih znamo iz prethodnih sezona rijalitija, a neke ćemo tek imati prilike da upoznamo.

Na Pink je danas stigla i zvezda rijalitija “Bar”, Sofija Una Manić, koja je poznata po veoma turbulentnom životu.U “Baru” je važila za najomrženiju osobu, a po estradi je kružila priča da je delila dečka sa Natašom Bekvalac.

Sofija Una je otkrila da je dva puta bila u braku, kao i da je sa drugim suprugom, s kojim je provela 12 godina, ostala u dobrim odnosima.U pitanju je mladi diplomata, koji nije želeo da se medijski eksponira, ali ga je ona ipak, donekle, pokazala na Instagramu.

– Život jednog političara, i njegove žene – napisala je Una pored slike na kojoj mu je sakrila lice.Kako se navodilo u medijima, dok je bila u rijalitiju, postojale su sumnje da je u drugom stanju. Nema sumnje da Sofija Una Manić ima veoma dinamičan život o kome će se tek govoriti pred kamerama “Zadruge”.

Šta je atraktivna rijaliti zvezda rekla pred našim kamera, o ulasku u “Zadrugu”, poslušajte u videu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh