Film i TV

FILIPOV POTRČKO: Gledateljka URNISALA Zolu, on POBJESNIO – “Ko visoko leti nisko pada, SPUSTI SE NA ZEMLJU!”

Žestoko!

Zola - screenshot

Tokom emisije “Narod pita” u kojoj su gostovali bivši zadrugari Lazar Čolić Zola, Đole Kralj i Stefan Krstović Krle, Zola je dobio žestoke kritike od jedne gledateljke, piše Srbija danas.

– Kada se združio sa Filipom, tada se skroz promijenio, nosio je naočare za crnim stolom, šta će njemu naiočare na sastanku? Ko visoko leti, nisko pada. Ti si Filipov potrčko. Spusti se na zemlju, šta si umislio da si zvijezda neka. On je iz druge sredine, niste isti. Majka ti je jako fina žena, uzvijezdio si se jako – rekla je gledateljka.

– Nemojte da se ljutite na mene ako sam se malo promijenio, ne možemo svi biti isti kao prije par godina, ali nije istina da sam se ja uzvijezdio. Sa Filipom sam se družio iskreno, zanimljiv je, harizmatičan. Ja ne smatram da sam njegov potrčko, svojoj majci nisam bio potrčko, svako ima pravo na svoje mišljenje – kazao je Zola.

Detaljnije u nastavku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh