Film i TV

VELIKO RASKRINKAVANJE NA PINKU – povodom početka “Zadruge 6” konačno će doći i ONE da RASPRAVE SVE

Jedva čekamo!

Ivana Šopić - screenshot

Auditorijum i večeras na kanalu televizije Pink očekuje izdanje emisije ”Narod pita”, a voditeljka Ivana Šopić ugostiće Anu Spasojević i Sandru Rešić, piše Srbija danas.

Ana i Sandra komentarisat će sve goruće teme van zidina Bijele kuće o kojima bruje mediji, ali i svoje privatne živote, piše Srbija danas.

Sandra će govoriti o svim aktuelnostima iz svog života, a otkriće i da li ima određenih promjena u odnosu sa Anđelom Rankovićem, a ovih dana veliku pažnju javnosti izazvala je i njena ispovijest o teškom životu, kao i o ocu Ninu Rešiću, te će se Sandra nesumjivo dotaći i svoje bolne prošlosti.

Ana Spasojević će govoriti o odnosu sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, sa kojim je ovih dana mediji spajaju, kao i o svim aktuelnim temama kada su njeni bivši cimeri u pitanju.

Ana Spasojević je potvrdila da ulazi u Zadrugu 6 a to se očekuje i od Sandre Rešić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh