Film i TV

MORALNA PLAVUŠA ULAZI U “ZADRUGU 6” – Ima završene dvije škole, upisala je i treću, a evo ZAŠTO rijaliti!

Ovo još nismo vidjeli!

Tamara Nikolić - srbijadanas

Počeo je izbor kandidata za šestu sezonu rijalitija “Zadruga”, a na čuveno snimanje profila među prvima je stiglo novo lice, koje će po svemu sudeći na sebe skrenuti mnogo pažnje.

Riječ je o dvadesetšestogodišnjoj Tamari Nikolić, poznatijoj kao Di-džej Tamaris, koja se muzikom bavi već 9 mjeseci, a ulazak u rijaliti želi da iskoristi za promociju, piše Srbija danas.

– Imam dvije srednje škole, saobraćajnu i medicinsku, inače sam apsolvent Fakulteta za menadžment, bila sam i mis bikinija – otkriva Tamaris.

Novoj potencijalnoj zadrugarki podrška su majka i brat, a otac ju je napustio. Zanosna plavuša priznaje da ima poroke, ali da je uprkos tome izuzetno moralna.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh