Film i TV

MILJANA KULIĆ I IVAN MARINKOVIĆ ULAZE ZAJEDNO U ZADRUGU 6 – Uslikan je ispred PINKA, upravo završeni PREGOVORI?

Gledaoci će biti oduševljeni…

Zadruga 6 počet će 9. septembra, a prva “tura” ovogodišnjih učesnika danas se nalazi u zgradi “Pinka” gdje snimaju profile kojima će se predstaviti na samom početku rijalitija.

Na iznenađenje mnogih, u zgradu televizije ušao je i dobro poznati Ivan Marinković! Njega dugo nije bilo u javnosti, a izgleda da je sada odlučio da okuša sreću u rijalitiju, po ko zna koji put.

Podsjećanja radi, Marinković je široj javnosti postao poznat kao suprug, sada već bivši, pjevačice Goce Tržan. Nakon propalog braka Ivan se odlučio da karijeru gradi u rijalitijima, pa je tako bio deo nekoliko sezona “Parova”, učestvovao je na “Farmi”, a po svemu sudeći od septembra ćemo ga gledati i u šestoj sezoni “Zadruge”.

Međuti, pričalo se da će i Miljana Kulić, majka djeteta Ivana Marinkovića, Željka Kulića, također ući u šestu sezonu Zadruge uprkos komplikacijama koje je imala nakon operacije želuca.

Kako smo saznali za Srbija Danas.com se oglasio dobar prijatelj Kulića, koji nam je rekao da je Miljana mnogo bolje.

Da li će Miljana i Ivan nakon toliko godina ponovo biti zajedno kao i te sezone u Parovima kada su započeli svoju ljubav, ostaje nam da saznamo…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh