Film i TV

“TO MI NIJE DIGLO CIJENU!” – Anđelo otvorio dušu o SUZAMA u “Zadruzi”, pa progovorio o NJIHOVOJ rijaliti igri!

Bivši zadrugar i model Anđelo Ranković sumirao je utiske o njegovom odnosu sa Dalilom Dragojević, ali je i priznao sve o suzama zbog bivše djevojke Teodore Džehverović.

Anđelo Ranković - screenshot

– Da li je Dalila htjela da te iskoristi za igru?

– Ona je rekla da je sve bila igra. Meni to nije naštetilo, nije mi diglo cijenu, nisam neko ko ulazi u rijaliti da podiže sebi cijenu, niti sam radio nešto zbog toga. A da li mi je naštetilo, bilo je stresno, možda nam oboma nije trebalo, na kraju krajeva, to je bilo druženje, flertovanje, nije bilo strašno, a ni ozbiljno, to je trajalo par dana.

– Da li bi pogledao djevojku kao što je Dalila na ulici?

– Znaš kako, nikad ne znaš, ja sam uvijek pričao da me privlači energija, kao i sa Dalilom, poslije je upoznaš, pa gledaš navike.

– Kako komentarišeš suze zbog Teodore, da li je to bilo kajanje ili žal?

– Nikakvo kajanje, komentarišem to kao, kako bih to rekao, ne kao žal za nečim, nego prisjećanje nekih trenutaka zbog sjećanja… Prosto, prisjetio sam se – govori Anđelo i dodaje:

– Nismo se čuli nakon Zadruge, ja imam svoj život, ona ima svoj život i to je tako.

– Goca je znala baš da te oplete dok si bio u rijalitiju, kako gledaš sad na to?

– Ne bih komentarisao gospođu Džehverović.

– Koju Zadrugu da možeš, bi ponovio i zbog čega?

– Zadrugu 1, cjelokupnu, ne samo zbog mene, mislim da je bilo najrealnije, gledam objektivno, mislim da je bilo najprirodnije i najrealnije i najiskrenije, bilo je dosta nas mladih, koji nisu znali šta ih čeka, pa su bili šta jesu, a s godinama, ljudi ulaze dosta pripremljeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh