Film i TV

OGLASIO SE ČOVJEK KOJI JE KUPIO DRON: Otkrio istinu o Dejanu i Aleksandri i šta su sve tražili od njega

Nakon što je odjeknula vijest da se Dejan Dragojević posvađao sa grupom fanova, te se pojavila informacija da mu traže nazad dron, domaći mediji su došli do novih saznanja, da je u pitanju nameštaljka hejterskih stranica.

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić - screenshot

Naime, javio se momak koji je iz grupe podrške Aleksandre Nikolić i Dragojevića, koji je ispričao ko stoji iza ove hajke na pobjednika ,,Zadruge 5″.

To nije istina, vidio sam da su svi pustili tu vijest, ali to nisu fanovi, nego hejterske grupe. Niko nije tražio Dejanu da vrati dron, jer to je bio poklon, ja sam im lično to kupio i poklonio, zato sam se i javio vama da objasnim šta se desilo. Ja sam im kupio dron kada im je bilo šest mjeseci, ima i video dokaz, koji sam vam dostavio – započinje priču momak za Republiku, koji je želio da ostane anoniman i nastavlja:

– Ja ne mogu da vjerujem čime se pojedini zadrugari bave i kako zamlaćuju svoje fanove da pišu gluposti Dejanu i Aleksandri. Podrška nikada ne bi napisala takve riječi, zato i želim da moja izjava bude cijela. Stojim iza svega što sam rekao, niko se od podrške sa Dejanom nije posvađao, nego su ga napali tamo neki hejteri drugih, nebitnih ljudi, koji su mu pisali gluposti po Instagramu, pa je od toga izbila drama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh