Film i TV

FILIP CAR JE GRINGO! Isplivao snimak kako joj preti na stepenicama! Kamera zabilježila razgovor CARA I DALILE

Tako je kako je!

Car i Dalila - screenshot

Dalila Dragojević prethodnih dana našla se u žiži javnosti, zbog njenog novog dečka, kog je nazvala Gringo. Dosta se spekulisalo ko je njen novi dečko, pa su se pojavljivale slike misterioznog momka.

Međutim, Dalila do sada nikada nije jasno potvrdila da je u pitanju momak sa fotografija, šta više potpalila je vatru, da ona vrlo vješto krije i pravog zamijeni lažnim.

Sada se na Instagramu pojavio snimak na kom je otkriveno da je Gringo zapravo šifra Dalile i Filipa Cara, pa su mnogi pomislili da su njih dvoje ponovo zajedno. Naime, u toku jednog razgovora Filip je Dalilu nazvao ,,Gringo”, zbog čega su se pokrenule brojne teorije da su njih dvoje i dalje u vezi.

– Znaš Gringo, tek onda neće biti dobro Gringo, tek onda! – rekao je Car.

Dalila Dragojević priznala je da je Gringo imućan momak, da ima vozni park, ali da ne planira još uvijek da ga predstavi javnosti, jer nije iz svijeta poznatih, piše Srbija danas.

Da li je u pitanju Filip Car ili je ovo samo u pitanju tajna šifra, procijenite sami.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh