Film i TV

SKANDAL UŽIVO! OVAKAV OKRŠAJ SE NE PAMTI: Dalila zaratila s bivšom kumom, haos u najavi

Tenzija dostiže vrhunac!

Dalila - Screenshot

U toku emisije “Narod pita”, a voditeljka Ivana Šopić večeras je ugostila Marijanu Zonjić i Dalilu Dragojević.

Ivana je uključila narednog gledaoca.

Gordana kraj telefona. Iz Filmskog grada u Srbiji. Dotična persona, čudo da me nije prokomentarisala i da me nije prepoznala – rekla je gledateljka.

Ovo je bivša kuma – rekla je Dalila. Dobro, svako pokazuje svoje vaspitanje. Kuma reče da će da oblokira, ponudi ručak, ali kao i obično, sve je laž.

Kuma zvala da me pljuje u emisiji dok sam ja na moru, nismo se tako dogovorile – rekla je gledateljka.

Ne bih ja sa tobom ni ručala, malo si se zeznula. Ja nisam naivna, da misliš da možeš da me veslaš. Filmski festival, gdje sam se družila cijeli dan sa ljudima, sa itekako pametnim, školovanim o obrazovanim. Bivša kuma, bila lažljivica i ostala lažljivica. Meni nije stalo do ručka – rekla je gledateljka.

Tu je sadašnja kuma – dodala je Marijana. Ako ti je to sadašnja kuma, ona mi je prenjela pozdrave od tebe. Žao mi je Marijana, ruku na srce, nisi ti ni za šta kriva, ali si vječito neki priljepak – rekla je gledateljka.

Nisam ni ja dobila čašu vode, ali jesam šampanjac – rekla je Marijana.

Mislim da je opet počelo da ti preliva i da kipi – dodala je Dalilina kuma.

Bolje da preliva, nego da žulja. Znaš kako kažu: “Bolje da ljulja, nego da žulja” – rekla je Dalila.

Proganjat ću te do kraja života – rekla je gledateljka. Ne treba da se sladiš time što sam bolesna, jer nisi ni ti baš zdrava – rekla je Dragojevićka.

Ona je dužna i Bogu i narodu. Kupila je od koga nije stigla. Došla je u jednoj haljini, u jednim sandalama. Vi ste stvarno prave kume, sve djelite. Od muškaraca, do svega. Moja bivša kuma pobjegla iz “Zadruge 3” zbog muškarca sa kojim si ti bila u ekonomskom dvorištu – rekla je gledateljka.

A Stefan, on može šta hoće. I da grdi i sve. Kome sam ja ostala dužna? Gdje ste vi svi kome sam ja ostala dužna? Dužna sam i Bogu i narodu, evo, ne vraćam nikome ništa, samo uzimam. E, Gordana, izađi mi iz života, da ne bi morala da te tužim za uznemiravanje. I tebe i tvog muža i tvoju porodicu – rekla je Dalila.

Ti si prijateljica na određeno vrijeme, kao i sve ostale – rekla je gledateljka o Marijani.

Gordana imaš poruku od Osmana Karića: “Reci kumi da ću da je vodim kod Krleta na farmu koka, samo mora da obuče dres Zvezdare, da mi se ne izgubi među kokoškama” – pročitala je Dalila poruku od Osmana.

Ti kokoško toliko očerupana, da ne možeš biti očerupanija…Veliki pozdrav za Lepog Miću, koji mi je rekao da dignem ruku od takve osobe – rekla je gledateljka, piše Novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh